Stichting Hulp aan Malawi ontvangt cheque van € 17.390,-
21.07.2017.

- juni 2017 - Op een slotbijeenkomst van het project Expeditie Afrika op 22 juni in Nijkerk mocht Jan Meijering van onze stichting een cheque in ontvangst nemen van € 17.390,90.

Project Expeditie Afrika 2016/2017 van Corlaer College in Nijkerk

De 14 leerlingen van het Corlaer College in Nijkerk en de leerkrachten Jonathan en Lisanne kunnen terugkijken op een geweldig project dat in april 2017 in samenwerking met de Stichting Hulp aan Malawi is uitgevoerd in Rumphi, in het noorden van Malawi.
Er is o.a. een naaiatelier opgeknapt en de vloer en het dak van een basisschool zijn vernieuwd. Verder zijn er voetbaldoelen gemaakt voor een middelbare school en is er een afvalproject gestart op de markt van Rumphi. 
De kosten van de reis en de kosten voor de projecten zijn door allerlei geldwervingacties bij elkaar gebracht door de leerlingen.
Ook na terugkeer vanuit Malawi zijn de leerlingen nog doorgegaan met geldwerving voor projecten die de Stichting Hulp aan Malawi in de regio Rumphi kan uitvoeren.
Op een slotbijeenkomst van het project Expeditie Afrika op 22 juni in Nijkerk mocht Jan Meijering van onze stichting een cheque in ontvangst nemen van € 17.390,90.
Een geweldige opbrengst voor onze stichting, bijeengebracht door een geweldige groep leerlingen van het

Corlaer College in Nijkerk. Een superprestatie!!